lørdag 16. april 2011

Gratulasjonskort





Her er mitt første kortet laget av ett av Sweet Pea stamps( Takk Liv for låne ett trykk). Niesen min har bursdag neste uken. Jeg har brukt sketchen fra Sketch Saturday og vil delta
Sketch Saturday challenge #151
In a Sweet pea challange blog -Favorite Color…..Sweet Pea

fredag 15. april 2011

Blue, Green and white-Belles´n´Whistles challenge



I made this card for my new born nephew using this sweet baby stamp from Belles´n´Whistles. I would like to submit an entry to Belles´n´Whistles challenge with this card.

Blomster-korg med påske snup

Etter å ha sett malen til den flotte blomster-korgen Randi har lagt ut, måtte jeg prøve å lage en sånn. Jeg har nok holdt meg våken til tidlig på morgen i dag siden jeg begynte så seint å lage den.
Den passet veldig fint til en kollega av meg hadde bursdagen noen dager siden og benyttet jeg anledning å si gratulerer med veloverstått og god påske. Jeg plassert korgen på pulten hans og håper at han finner den når han er tilbake på jobb.

Her er det resultatet.


Jeg elsker punchene og diesene fra Nellie Snellen og har nok gjort en del innkjøp av disse. I gåt fant jeg ut at i bloggen til kortgleder at de har en utfodringen med fantatisk flott premie. De flotte sommerfugl punchene. Det har jeg veldig lyst til å vinne.

Her kommer flere bilder.


Ha en fin påske.